Állatgyógyszerekhez folyamodtak az oltásellenesek, rossz vége lett...

Súlyos ivermectin-mérgezettek a kassai klinikán.

2021. december 1., 13:22

Szerző:

Túladagolták magukat az oltásellenesek. Egyikük életveszélyes állapotban van. A kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórház számolt be arról, hogy jelenleg két beteget ápolnak súlyos ivermectin-mérgezéssel. Az Új Szó szerint mindketten túladagolták magukat – írja az esetet szerdai cikkében a 24.hu

„A két páciensnél 1000-szeres túladagolást állapítottunk meg”

– mondta Marek Varga, a kórház toxikológus főorvosa. A lap szerint az egyik beteg életveszélyes állapotban van, tudatzavarban szenved, idegrendszeri károsodásai vannak. Martin Novotný infektológus főorvos elmondása szerint az emberek nagyon gyorsan túladagolhatják magukat az állatoknak kifejlesztett gyógyszerekkel.  

Az orvos megismételte,

„semmi nem igazolja, hogy az ivermectin hatásos lenne a koronavírus ellen, saját tapasztalataink alapján is megdőltek a korábbi feltételezések, hogy hasznos a használata”

 – mondta Varga. „Viszont károsítja a májat, idegrendszeri problémát, agresszivitást és tudatzavart is okozhat” – hívta fel a figyelmet az orvos.

 

(Kiemelt kép: Covid-19-es beteg pihen a Covid-19 intenzív osztályon a pozsonyi Ruzinov kórház pulmonológiai osztályán 2021. február 24-én. Fotó: VLADIMIR SIMICEK / AFP)

20:22

Versenyt fut az idővel Németország legismertebb nácivadásza, Thomas Will, aki abban bízik, hogy – 78 évvel a második világháború befejezése után – a jövőben is lehetőség nyílik azoknak a náci bűnösöknek az elítélésére, akiknek a bűnössége bizonyítható.