Kislányokra lövöldöztek a magukból kivetkőzött úrvezetők

Összevesztek egymás vezetési stílusán, majd autós üldözésbe kezdtek az autópályán, végül lövöldözésig fajult az úrvezetők vitája, de mindketten a másik kislányát találták el a felelős szülőnek aligha nevezhető erőszakos férfiak. 

2022. október 16., 16:22

Szerző:

Letartóztattak két floridai férfit gyilkossági kísérlet vádjával, mert lelőtték egymás gyerekeit – írja a Huffpost nyomán az rtl.hu. A két férfi egy autópályán különbözött össze Jacksonville közelében. Az úrvezetők ordibáltak egymásnak az autóikból, és megpróbáltak bevágni a másik elé, illetve üldözték is egymást, miközben kislányaik is velük voltak. 

A helyi seriff így jellemezte az esetet: „Nyilvánvalóan nem tetszett nekik, ahogy a másik vezet, szóval mindketten idiótán viselkedtek”. Ezután mutogatni kezdtek egymásnak, illetve egyikőjül egy vizes palackot is a másikhoz vágott. Majd előkerültek a fegyverek is:

az egyik férfi előkapta az automata fegyverét, és rálőtt a másik autójára. A szintén abban ülő öt éves lánya lábát találta el a golyó.

Amikor a férfi észrevette, hogy meglőtték a lányát, előkapta a pisztolyát és többször rálőtt az autóra.

Ő a másik sofőr 14 éves lányát találta el.

Ekkor észrevettek egy közeledő rendőrt, mire mindketten megálltak az autójukkal, és az út szélén ordibáltak, amíg a rendőr szét nem választotta őket. A gyerekeket kórházba szállították, szerencsére nem szereztek életveszélyes sérülést.

(Kiemelt képünk: A két férfi, akik rálőttek a másik kislányára, miután összeszólalkoztak vezetés közben. Forrás: Nassau megyei Sheriffhivatal.)