Strandidő volt Tiszafüreden

Idén is sokan voltak.

2022. január 8., 14:58

Szerző:

Idén is megszervezték az Újévi- és Vízkereszt-csobbanást a tiszafüredi szabadstrandon. Nem voltak kevesen, akik úgy gondolták, érdemes megmártózni a jeges vízben. Igaz a fotók tanúsága szerint többen voltak azok, akik csak nézni jöttek. A nők sem voltak kényesebbek. Volt aki sapkát, és volt aki úszógumit is vitt magával.

A képre kattintva galéria nyílik.

 

(Kiemelt kép: Tiszafüred, 2022. január 8. Résztvevők a Tiszában az Újévi és vízkereszt-csobbanás nevű rendezvényen a tiszafüredi szabadstrandon 2022. január 8-án. Jobbra Ljasuk Dimitry, az esemény szervezője. MTI/Czeglédi Zsolt)

 

15:29

Petíciót adtak át a szervezett tanárok szombaton délután a Belügyminisztériumnak a követeléseikről, ezek után pedig a Kossuth térre vonulna tüntetni. Az akcióval folytatódik a pedagógusok egész éves tiltakozáshulláma, amelynek eddigi csúcspontja az október 23-i tömegtüntetés volt.

14:03

Magyarország a FAO elkötelezett partnereként csaknem 50 országra kiterjedő nemzetközi agrár-ösztöndíjprogrammal és közös projektek finanszírozásával segíti a fenntartható fejlődési célok elérését – emelte ki Nagy István agrárminiszter, a FAO főigazgatójával, Qu Dongyu-vel folytatott tárgyalásán, amelyről az Agrárminisztérium (AM) közleményben tájékoztatta az MTI-t szombaton.

Halálra gázolt egy embert egy InterCity vonat Székesfehérvárnál, ezért pótlóbuszok járnak Székesfehérvár és Sárszentmihály között  – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.