Vízbe fulladt egy férfi a gyömrői strandon

Szonárral keresték és végül megtalálták a holttestet azon a helyen, ahol elmerült a vízben.

2023. szeptember 2., 12:25

Szerző:

Péntek este 17:25-kor kapott riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság: Gyömrőn a Tófürdőnél bement egy férfi a tóba, vélhetően ittasan, és nem jött ki – olvasható a tűzoltóság facebook oldalán. A férfi feltehetően elsüllyedt és már nem tudott a víz felszínére jutni levegőért.

Az egység a kiérkezése után azonnal megkezdte a felderítést, az eltűnt személy kereséséhez a tűzoltóság mellett búvárok és a kutató szolgálat is csatlakozott. A jelzett helyet a vízen szonárral átvizsgálták és megtalálták a férfi testét, kiemelték a vízből és átadták a területet a rendőrségi helyszínelőknek. 

(Kiemelt kép forrása: Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság Facebook oldala)

11:57

Nem kicsit, nagyon: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke nyílt levelet írt Magyar Péternek, amelyben kifejtette, hogy szerinte a Tisza Párt alelnöke egy tőről metszett fideszes politikus, aki ugyan új a politikában, de „régi, jól ismert fideszes szöveget nyom”.

11:40

Nettó 1 milliárd 893 millió 839 ezer (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá az állami Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével március 11-én az Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartandó tűzijáték rendezvényszervezési feladataira -  tudta meg az rtl.hu