Visszatért a kismilliószor átfesett ferencvárosi pad, most éppen méregzöld

A legutóbbi alkotó egy figyelmeztető cetlit is elhelyezett a padon.

2023. október 1., 12:23

Szerző:

Az idei nyár legnépszerűbb magyar folytatásos teleregénye egyértelműen a Tompa utcai Pad, amelyet festették már szivárványosra, piros-fehér-zöldre, Fradi-színűre, és tanártüntetéses fekete-piros kockásra is, illetve voltak olyanok, akik megpróbáltak középre állni, és csak szimplán barnára festeni. Amikor azt hihettük, hogy a Pad – némileg joggal – már abszolút nem érdekel senkit, megjött a legújabb folytatás – jelentette a Telex.

A köztéri padot ugyanis megint lefestette valaki, méghozzá sötétzöldre. Az illető még egy cetlit is elhelyezett, hogy jelezze, frissen mázolt a pad, tessék vele vigyázni. Eddig egyébként hivatalosan barna volt a „semleges” szín a Padon, ez a sötét zöld a Pad-franchise történetében egy új árnyalatot jelent – fogalmaz a cikk.

(Kiemelt kép: Július 14-én még szivárványos volt a pad. Forrás: Facebook/ Baranyi Kriszina, Ferencváros független polgármestere)

Tegnap 20:16

Nőtt az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma a múlt héten a Népegészségügyi központ szerint. 

Tegnap 19:10

A főváros térségében egyre inkább az eső lesz a jellemző az ónos eső helyett – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebookon a csütörtök késő délutáni adatok alapján.