Videón, ahogy sokkolóznak egy ülő tüntetőt a Margit hídon

Jámbor András képviselő videójában pont látszik, ahogy az egyik rendőr sokkolót használ egy földön ülő tüntető ellen.

2022. július 18., 13:19

Szerző:

Több alkalommal is használtak sokkolót a rendőrök késő délelőtt a Margit hídon tünető tömeg ellen. A tüntetés során legalább öt embert állítottak elő, akik ellen szabálysértési eljárás indul.

Jámbor András videójában 9 perctől látszik, hogy oszlatás közben az egyik rendőr egy üntető combjára tesi a sokkolóját, majd be is kapcsolja. A férfi felüvölt tőle, majd a rendőrök el is vitték. Ezelőtt pár másodperccel is lehet hallani a sokkoló hangját, vagyis biztosra vehető, hogy nem egyszer használtak sokkolót.

(Kiemelt kép pillanatkép)

 

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.