Videón, ahogy buzogányként lengette az autót a lakókocsija az M3-as autópályán

Június 25-én, pénteken az M3-as autópályán egy lakókocsi darabokra zúzódott, és az azt szállító személygépkocsi sem úszta meg törést.

2021. június 29., 15:22

Szerző:

Megdöbbentő eseménynek lehettek tanúi azok, akik múlt hét pénteken a délelőtti órákban az M3-as autópályán utaztak. Június 25-én egy lakókocsit vontató kis méretű személyautó szabálytalan előzése után a lakókocsi kilengett, és a először személygépkocsi csapódott neki a korlátnak, majd a vontatmány is darabokra tört. Ezt követően az autó felborult és az út közepére csúszott. A lakókocsi darabjainak egy része a másik pályaoldalra is átrepült. 

A személygépkocsi előzésekor a megengedett sebességet jelentős mértékben átlépve előzött meg egy kamiont, és a nagy sebesség miatt következett be a baleset, amely az M3-as Nyíregyháza felé vezető szakaszán a 72-es kilométerszelvénynél történt. Az autót vezető sofőr csak könnyebben sérült meg a történtek miatt, viszont utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A mentők, tűzoltók és a rendőrök megérkezésééig többen is megálltak segíteni.

A brutális képsorokat a Magyar Közút YouTube-csatornáján lehet megtekinteni:

(Kiemelt kép: Youtube/Magyar Közút)