Videó – így bulizik Merkely Béla fiatal lányokkal

A Semmelweis Egyetem rektora pomponlányokat, vagyis cheerleadereket éltet és táncoltat.

2022. május 4., 07:16

Szerző:

Először a Redditen, majd a Youtube-on bukkantak fel videók Merkely Béla szívsebészről, aki valószínűleg egy egyetemi buli táncol és elég zavarosan beszél a kamerába. 

„Én, a Semmelweis Egyetem rektora, a mai napon rektori utasításba adom, hogy cheerleaderek az első számú sporttá emelkednek az egyetemen, és a cheerleaderek a legmagasabb elismerésben részesülnek."

A felvételekre az RTL bukkant rá, a lap szerint a videókat a Redditről törölték, majd feltöltötték a YouTube-ra. Az RTL megjegyzi: a koronavírus-járvány idején rendszeres szereplője volt a magyar sajtónak, és rendszeresen állt a nyilvánosság elé, hogy a pandémiáról beszéljen.

 

(Kiemelt kép: Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora beszél az egyetem vezetésével májusban végzett H-UNCOVER országos reprezentatív koronavírus-szűrés (COVID-19) végleges eredményéről tartott sajtótájékoztatón a Semmelweis Egyetemen 2020. július 1-jén. MTI/Kovács Tamás)

 

2024. május 24., 13:12

A 37 négyzetméteres, korábban magántulajdonban lévő erdőt a magyar állam kisajátította az épülő Budapest-Belgrád vasútvonal miatt. Felmérték, hogy mennyit érhet az ingatlan, és megállapították, hogy egy forinttal tudják gazdagítani a tulajt. Végül mégis fölfelé kerekítettek, amit a postás is megkétszerezett, mert nem volt nála apró.