Végre! 14300 forintért most már bárki megveheti Mészáros Lőrinc felcsúti szurkolói mezét

2018. december 11., 15:30

Szerző:

Nyár közepén debütált Mészáros Lőrinc sportmárkája, a 2rule, a céggel rögtön le is szerződött néhány NBI-es focicsapat. A szurkolók viszont csak most, közel fél év után juthatnak hozzá kedvenc csapatuk idei mezéhez.

Alig egy hete írtuk meg a Szabad Pécs beszámolója nyomán, hogy Mészáros Lőrinc cége nem tud olyan mennyiségben mezt gyártani, mint amennyire igény lenne.

A 2rule bemutatkozása után közel fél évvel a szurkolók azonban most már megrendelhetik maguknak a legújabb mezeket. De sajnos, még mindig nem mindet, ami az NB I-es csapatokat illeti, a Diósgyőr formaruhájára még várni kell. 

A Puskás honlapján a felnőtt ruházat ára 14 300 forint lett, (miközben egy évvel ezelőtt a hazai mez ára 11 700, az idegenbeli mezé pedig 14 000 forint volt.) A gyermek 2rule-mezeket 12 100 forintra árazták be Mészárosék – írja az mfor.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.