Vasárnap óta nem találják a Máltai Szeretetszolgálat egyik munkatársát

A férfit vasárnap látták utoljára, azóta nem adott életjelet magáról.

2023. október 4., 10:47

Szerző:

Munkából hazafelé tűnt el a Máltai Szeretetszolgálat egyik munkatársa Pécsett. A férfi vasárnap délután hazaindult, ám útközben nyoma veszett, azóta sem találják, de a telefonja kicsöng.

„Vasárnap bezárták az épületet egy kolléganőjével, akit még elvitt autóval Pécsen belül. Ezután (egy kamerafelvétel alapján) kifelé ment a városból Pécsvárad felé, de oda már nem érkezett meg” – mondta a férfi volt felesége. Kőszegi Lászlót azóta állítólag a pécsi vásárcsarnok épületénél, a szökőkútnál látták, ahogy egy idősebb hölggyel pakolt be az autójába. A szemtanú elmondását egyelőre még nem ellenőrizték a térfigyelő kamerák felvételein, így nem tudni, ez mennyire pontos információ – írja a Ripost.

A férfi mobiltelefonja egyelőre kicsöng, a rendőrök be is mérték, így valamennyire leszűkítve azt a területet, ahol a férfi lehet. Kedd délután már várható, hogy eltűntek keresésével foglalkozó civil szervezetek is bekapcsolódnak a keresésbe.

A férfi eltűnésekor rövid farmernadrágot és egy piros, Máltai Szeretetszolgálatos pólót viselt, festett fekete haja van és barna szeme, és egy piros hátizsák van nála. A rendőrségi körözési adatlapja itt látható. 

 (Kiemelt képünk illusztráció, Pexels)