Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?

Furcsa pletyka kering.

2023. július 4., 14:15

Szerző:

Állítólag másfél év házasság után Várkonyi Andrea elköltözött a férjétől, Mészáros Lőrinctől – a pletyka azután kelt szárnyra, miután kiderült, hogy Andrea egy nagyon értékes balatoni ingatlan tulajdonosa lett. A Balatonfüreden, a vízparttól egy kőhajításnyira álló luxusapartman legfelső emeletén lévő lakást állítólag a sógorától vásárolta meg, háromszázmillió forintért. 

A Kiskegyed úgy tudja, hogy esze ágában sincs külön költözni a férjétől, a lakás remek befektetés, amivel Andrea magánvagyonát gyarapította. Sőt, a Kiskegyed azt írja, hogy a férjével közös cégek eddig nem igazán jövedelmezőek. De aggodalomra semmi ok, Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andreába, mint hajdanán volt. 

(Kiemelt képünkön: Várkonyi Andrea, Fotó: Zsigmond László / dfp.hu)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.