Varga Judit lesorosozta a Telexet és az RTL-t, mert nem úgy tudósítottak, ahogy ő szerette volna

Az igazságügyi miniszter nehezményezte a kérdést.

2021. szeptember 22., 10:32

Szerző:

Az RTL Klub munkatársa egy konferencia után szerette volna meginterjúvolni Varga Juditot. A riporter megkérdezte az igazságügyi minisztert, hogy adott-e engedélyt újságírók megfigyelésére, Varga Judit azonban inkább hátat fordított és egy facebook-posztban válaszolt, de leginkább véleményt nyilvánított.

Azt írja: „A Fake news-hálózat működésbe lépett! A Telex reggel megírja, az RTL egy órán belül már izzítja a lejárató kampányt. És ugyebár nincs hálózat… Dehogy!” Varga Judit úgy fogalmaz, hogy ez „a Soros-hálózat újabb hecckampánya”. Miközben az igazságügyi miniszter a korrektséget hiányolja, addig éppen ő maga egy korrekt kérdésre nem tudott választ adni – miközben a riporter csak tette a dolgát, a különböző médiumok pedig szintén. A Pegasus-botrány a mai napig nincs napirenden, a bizottsági ülésen elhangzottakat közel 30 évre titkosították. Az RTL Híradó felvételét itt tudják megnézni. 

(Kiemelt kép: Varga Judit igazságügyi miniszter beszédet mond a miskolctapolcai Ellipsum élmény- és strandfürdő avatásán 2021. június 11-én. Fotó: Vajda János / MTI)

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.