Varga-Damm Andrea is elindul a választáson

Óbudán Szabó Tímea és Bús Balázs mellett már Varga-Damm Andreára is lehet szavazni.

2022. február 9., 16:29

Szerző:

„Valódi ellenzéki képviselő is indul Budapest III. kerületében a 10. számú egyéni választókerületben az április 3-i országgyűlési választáson” – közölte Varga-Damm Andrea közösségi oldalán.

Varga-Damm videójában felidézte, hogy a III. kerületben szinte semmilyen fejlődés nem történt. Szerinte ez a kerület tipikus emblémája lett a pártok harcainak, aminek az áldozata a kerület és a lakosság lett. A politikus ezért egyéni képviselőként indul ebben a körzetben, mint „valódi ellenzéki képviselő.”

A politikus így április harmadikán Szabó Tímeával, a Párbeszéd társelnökével, valamint Bús Balázzsal, a térség jelenlegi fideszes képviselőjével küzd meg.

(Kiemelt kép: Varga-Damm Andrea független képviselő felszólal az élelmiszerláncot szabályozó törvény módosításának vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én. fotó: MTI/Kovács Attila)

 

15:10

A főváros mellett Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron vármegye fejt ki kiemelkedő gazdasági teljesítményt és esélyük lehet, hogy Budapesthez képest önálló gazdasági profillal rendelkező vármegyék legyenek – mondta a területfejlesztési miniszter Komárom-Esztergom vármegye gazdasági évnyitóján csütörtökön, Naszályon.