Válik Parragh László

Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének megromlott házassága, tavasz óta már külön is élnek.

2023. október 9., 14:34

Szerző:

Horváth Bianka – korábban Parragh Bianka megszaíktotta és lezárta életközösségét Parragh Lászlóval. A válóper folyamatban van – számol be a Világgazdaság. Horváth Bianka korábban a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának tagja volt hat évig.

Parragh nemrégiben egy konferencián bírálta a Magyar Nemzeti Bank ténykedését, kiváltképp az infláció kezelését. Míg Horváth Bianka szerint az MNB az ország egyik legjobb szakmai műhelye, megannyi kiváló szakemberrel, akikkel a továbbiakban is kapcsolatban marad.

 (Kiemelt képünkön Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Fotó: MKIK Facebook oldala)

08:47

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.