Utcai harcosból kiscserkésszé változott Orbán Viktor

Egy kép erejéig. 

2021. augusztus 28., 14:37

Szerző:

A cserkész, ahol tud, segít – írta ki a Facebookra a Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kép szerint egy gyerekes családnak segített felmenni  egy lépcsőn. A gyerekkocsit fogó politikus arcán széles mosoly látszik. 

Orbán Viktor szerda óta Rómában van, valószínűleg a helyieknek vagy turistáknak segített babakocsit cipelni – ez nem derült ki a képből. 

 

A miniszterelnök egyébként szeret harcosként, utcai harcosként utalni saját magára, híres az a videója is, amin egy kisbuszt vezet és Chuck Norrisnak mutogatja Budapestet; eközben pedig azt mondja, hogy ő is egy harcos, utcai harcos. 

 

(Kiemelt képünk illusztráció: November 22nd, Leiden, The Netherlands. After the pilgrims left England to escape the established Anglican Church, and before they landed on Plymouth Rock, they arrived in Leiden, The Netherlands where they lived for 11 years. Thanksgiving holds a special significance for the Dutch and every year in Leiden, the annual Thanksgiving Day Service at the historic Pieterskerk in Leiden is a celebration of the history of the pilgrims and their connection to Holland. The pilgrims recorded their births, marriages and deaths in the Pieterskerk, and lived in the surrounding neighborhoods during their time in Leiden. The non-denominational service combines a civil ceremony with a Service of Thanksgiving. Each year, the mayor of Leiden attends and addressed the congregation. A representative of the United States delivers the President’s annual Thanksgiving Day Proclamation. Photo by Romy Arroyo Fernandez/NurPhoto via AFP)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.