Ungár Péter: Nem ülök át a Fideszbe

Meglepő helyről jött az átigazolásról szóló vád.

2021. július 15., 21:57

Szerző:

Hende Csaba szintet lépett önmaga parodizálásában – így reagált Ungár Péter a kormánypárti politikus azon állítására, hogy amennyiben Ungár legyőzi őt az ellenzék a színeiben a Vas megyei 1-es számú országos egyéni választókerületben, akkor a Fidesz padsoraiba fog beülni az Országgyűlésben.

„Optimizmusra ad okot, hogy szűk

egy évvel a választások előtt a kormánypárt oda jutott, hogy leginkább saját magukkal próbálják meg ijesztgetni a szavazókat”

– reagált Ungár.

„Hende Csabának pedig üzenem: látva a teljesítményét, ha fiatal koromban a karriervágy miatt a Fideszbe, és nem az LMP-be lépek be, most könnyen lehetnék a térség kormánypárti országgyűlési képviselője. De mivel többek között akkor most saját magamat kéne buzizni ebben a kampányban, ellenzéki politikus lettem, és vele szemben én még soha nem is hagytam cserben a politikai közösségemet” – tette hozzá az LMP politikusa. 

(Kiemelt képünk: Ungár Péter videóbejelentkezése Szombathelyről 2021 május 8-án. Forrás: Ungár Péter | Facebook)

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.