Ungár Péter: „ha Szabó Tímea hisztérikus rohamot kap, akkor tudjuk, hogy jó úton járunk”

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője – jó szokásához híven – hisztérikus stílusban támadta meg az LMP-t, amiért nem tekinti a világ legegyértelműbb dolgának Karácsony Gergely támogatását – írja Facebook oldalán Ungár Péter az LMP társelnöke. 

2024. január 8., 14:14

Szerző:

Szabó Tímea korábban azt írta Facebook oldalán, hogy az LMP az ellenzéki pártok együttműködésének köszönheti a parlamentbe jutását és„ mára odáig jutott a konstruktív ellenzékiségben, hogy Budapest elfoglalása érdekében szövetkezik a Fidesszel. Összenő, ami összetartozik” – írta a  Párbeszéd – Zöldek frakcióvezetője. Erre reagált Ungár Péter az LMP társelnöke, aki azt írja: „Nekünk fontos visszajelzés, ha Szabó Tímea hisztérikus rohamot kap, akkor tudjuk, hogy jó úton járunk.” Hozzáteszi:

„Nem tudjuk ki lesz az LMP jelöltje a fővárosban, de ha önmagában a lehetőségek számbavételével azt elértük, hogy egyszerre jött zavarba és beszél össze-vissza a Fidesz, és kap hisztériás rohamot Szabó Tímea, akkor azt visszaigazolásnak tekintjük, hogy jó helyen kapizsgálunk”.

Ungár Péter azt írja: „Nekünk ugyanis meggyőződésünk, hogy vannak olyan magyar állampolgárok, akik agyvérzést kapnak a Fidesz folyamatos gyűlöletkeltésétől, de ugyanúgy agyvérzést kapnak az ellenzéki hisztériától. Akiknek elegük van kölcsönös gyűlöletkeltésből és úgy ellenzéki szavazók, hogy nem tartják a jó ízléssel és a alapvető civilizációs normákkal összeegyeztethetőnek, ha egy ellenzéki politikus legfontosabb feladatának Böjte atya támadását vagy a határon túli magyaroknak vett maszkok bírálatát tartja.”

(Kiemelt képünkön: Ungár Péter az LMP társelnöke. Fotó: Facebook oldala)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.