Társai élesztették újra a 30 éves bokszolót

Tegnap este edzés közben lett rosszul lett, majd összeesett egy 30 év körüli bokszoló egy budapesti klubban. Társai siettek segítségére, míg kiért a mentő.

2022. augusztus 25., 17:46

Szerző:

A bokszoló először furcsán érezte magát, kiment a mosdóba, ahol hirtelen összeesett, ezért több sporttársa azonnal a segítségére sietett és mentőt hívtak - írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán. A rutinos mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a fiatalembert, aki már nem lélegzett, ezért a telefonos utasítások szerint a sportolók azonnal megkezdték az újraélesztést.

Együtt mentették meg a társuk életét

Az egész edzőterem segített és egymást váltva küzdöttek a beteg életéért, amit perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytattak. Bár az ellátás még sokáig zajlott a helyszínen, az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. 

(Kiemelt fotónk illusztráció: Mentő 2021 fotó: Merész Márton)

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

2022. október 7., 16:44

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.