Újra Láng Zsoltot választották meg a Fidesz budapesti elnökének

Két évig tart a kinevezés.

2021. október 19., 21:09

Szerző:

Újra Láng Zsoltot választották meg a Fidesz budapesti szervezete elnökének két évre – közölte a Fidesz budapesti választmánya kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a választmány megtartotta tisztújító ülését, és a következő két évre újra Láng Zsolt megválasztását támogatta egyhangúlag a párt fővárosi szervezete.

Azt írták, az elnökség tagjaként Böröcz László, Dódity Gabriella, Fónagy János, Kocsis Máté, Kovács Péter és Szentgyörgyvölgyi Péter segíti majd a Fidesz budapesti elnökének munkáját.

Hozzátették: az új elnökség feladata a Fidesz budapesti politikájának erősítése, a pártépítés és a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokra való felkészülés segítése.

(Kiemelt kép: Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület fideszes polgármestere (b) és Láng Zsolt, a Fidesz-frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés ülésén 2020. január 29-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.