Újra Karácsonyt támadja egy DK-párti Facebook-oldal

Nem tudott válaszolni angolul Karácsony Gergely a Deutsche Welle riporterének egyszerű kérdésére sem a Fudan elleni tüntetésen – írja az Europálya Facebook-oldal, amely már korábban is sok pénzt költött Dobrev Klára kihívóinak lejáratására.

2021. június 8., 21:59

Szerző:

A baráti sajtó elutazott Magyarországra, hogy részt vegyen a Fudan elleni tüntetésen, és rövid interjút készítsen Karácsony Gergellyel. Ő azonban azt az egyszerű kérdést sem értette angolul, hogy mi volt a tüntetés oka, nem is válaszolt rá – írja az Europálya a Facebookon.

Hozzáteszik: egy kormányfő akkor alkalmas, ha nem egy, hanem több nyelven is ki tudja fejezni magát, van tapasztalata az államigazgatásban, hajlandó kommunikálni az emberekkel.

„Gergő kiválóan kiegészíthetné például Dobrev Klárát, hiszen Budapest vezetése az egyik legfontosabb feladat. Együtt, csapatban, összedolgozva egy jobb Magyarországot teremthetünk! Hajrá, Gergő Budapesten, hajrá, Klára az előválasztáson! – olvasható a bejegyzésben.

Az Index.hu korábban már beszámolt arról, hogy az Europálya Facebook-oldal erősen DK-párti, és nem sajnálják a pénzt bejegyzéseik kiemelésére a közösségi oldalon. A lap szerint százezreket költenek olyan hirdetésekre, amelyekben Jakab Pétert, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét, vagy Fekete-Győr Andrást, a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjét kritizálják. Karácsony Gergely angoltudásáról is posztoltak már, akkor is Dobrev Klárát hozták fel példaként, akiről azt írták, 5 nyelven beszél. 

(Kiemelt kép: 168.hu | Pozsonyi Roland)