Újra Fekete-Győr András lett a Momentum elnöke

2018. június 10., 15:05

Szerző:

Titkos szavazáson választotta újra, 55 százalékos többséggel a Momentum 84 fős küldöttgyűlése Fekete-Győr Andrást a párt elnökének - írja az Azonnali.

Fotó: Kökényesi Gábor

A portál úgy tudja, három jelentkező is volt a posztra. Fekete-Győr András az egyik, fő kihívója a párt alapításában részt vevő, a jövőben főleg a vidéki hálózatépítésre koncentrálni akaró Nemes Balázs, és Dukán András Ferenc, aki a párt elnökségi tagja volt a vezetés választást követő lemondásáig, és aki a Momentumot a jelenleginél decentralizáltabb mozgalomként képzelné el a jövőben.

Az elnök mandátuma két évre szól, ahogyan a mellette dolgozó négy elnökségi tagé is. Őket még a mai nap folyamán megválasztja a Momentum küldöttgyűlése.

16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.