Újabb hidegfront és havazás érkezik

Csütörtökön hózáporok robognak át az országon.

2022. január 19., 06:19

Szerző:

Szerdán az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, de időnként lehetnek felhősebb körzetek. Csapadék sehol sem várható. Nyugaton, északnyugaton, illetve északkeleten élénk lehet a délies szél, máshol gyenge, mérsékelt marad a légmozgás – írja az Időkép. A reggeli órákban pára és köd képződhet. A nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Csütörtökön egy nagyon erős hidegfront érkezik. A frontot megelőzően havas eső, ónos eső, havazás várható. A front érkeztével pedig záporokra, hózáporokra kell számítanunk. A szél viharossá fokozódik majd. A nappali legmagasabb hőmérséklet 1 fok körül alakul, de helyenként akár 8 fokot is mérhetünk.

(Kiemelt kép: Havas fák Kékestetőn 2021. december 3-án. Fotó: Komka Péter/MTI)

 

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.