Tűz miatt nem járnak a vonatok

Avartűz miatt átmenetileg nem közlekednek a vonatok Tápiógyörgye és Újszász között – tájékoztatta a Mávinform szombat este az MTI-t.

2022. augusztus 6., 21:10

Szerző:

A közlemény szerint a vonatközlekedés megszervezése folyamatban van. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon megnő a vonatok menetideje. 

Hozzátették, ugyancsak nem közlekednek a vonatok az Újszász és Jászboldogháza-Jánoshida, illetve az Újszász és Jászladány közötti pályaszakaszon. A hatvani és a vámosgyörki vonalon is hosszabb lesz a menetidő – közölték.

(Kiemelt képünk illusztráció. Kigyulladt a vasúti pálya melletti partoldal 2021. szeptember 7-én délután a Velencei-tó déli partján. Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

Tegnap 19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

Tegnap 18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.