Turkálós ingben pózolt Karácsony Gergely a Facebookon

A közösségi oldalon kért tanácsot követőitől a főpolgármester és miniszterelnök-jelölt, hogy hordhatja-e a felesége által turkált inget.

2021. május 23., 13:12

Szerző:

Karácsony Gergely új inge ügyében kért stílustanácsot a közösségi oldalán. A kék alapon apró virágmintás felsőt nagy mosollyal mutatta meg követőinek, és arról érdeklődött tőlük, hogy vajon „hordhat-e ilyen ruhadarabot egy főpolgármester és miniszterelnök-jelölt”. A posztban azt sem volt rest megemlíteni, hogy az új inget „felesége turkálta”.

Pörköltszaft kontra turkálós ing

Úgy tűnik, hogy a hosszú hétvége alatt népszerűségi és „egy vagyok a nép közül” versenyt hirdettek a politikusok. Orbán Viktor a borotválatlan pörköltszaftos videóval, Karácsony pedig a turkálóból szerzett inggel szeretne minél szerethetőbbnek tűnni.

(Kiemelt kép: Karácsony Gergely Facebook-oldala)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.