Túlságosan elfogult a járásbíróság a „Soros-civilekkel" szemben, lepasszolta a Páva és Hoppál ellen idított pert

2018. január 15., 17:25

Szerző:

Elfogultságot jelentett a Pécsi Járásbíróság, így a Pécsi Törvényszékhez került az az ügy, amelyben a Fidesz által bevándorlás-szervezőnek bélyegzett  Emberség Erejével Alapítvány pereli személyiségi jogaik megsértése miatt a TASZ-szal együtt perli a pécsi önkormányzatot, Páva Zsoltot és Hoppál Pétert – írja a Hír TV.

Az önkormányzat még decemberben fogadott el egy nyilatkozatot, amely szerint az alapítvány arra kapott 130 millió forint támogatást Soros Györgytől, hogy menekültek betelepítését támogassák, ezért nem kívánatosak a városban. A pécsieket is felszólították, hogy ne adjanak nekik bérbe irodahelyiséget sem, ez azonban nem jött össze: a szervezet egy magánszemélytől bérelhet irodát a Citrom utcában.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.