Trolibusz és autó karambolozott a Kerepesi úton

2018. június 29., 15:27

Szerző:

Trolibusszal ütközött össze egy gépkocsi péntek délután Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton. Az első információk szerint egy ember sérült meg a balesetben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a Kerepesi út 21-nél történt, az Aréna pláza és a Puskás stadion közötti szakaszon.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Kerepesi út a Hungária körút felé csak egy sávon járható, emiatt torlódásra kell számítani - olvasható a közleményben.

Tegnap 13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.