Mi Hazánk: Az EU az USA gyarmata, tartozzunk inkább Oroszországhoz és Kínához

A Mi Hazánk frakcióvezetője az EU jövőjéről tartott vitán leszögezte, szerinte inkább az oroszok és kínaiak által formált globális blokkhoz csatlakozzon Magyarország, hagyja az EU-t és a Nyugatot is.

2022. június 28., 21:38

Szerző:

Befejeződött az Európai Unió jövőjével kapcsolatosan az erről rendezett uniós konferencián képviselendő magyar álláspontról szóló javaslat vitája kedd este a parlamentben. A vita során kifejtette véleményét Toroczkai László, az újonnan parlamentbe került, szélsőjobboldali Mi Hazánk elnök-frakcióvezetője is.

Toroczkai azt kifogásolta, hogy a határozati javaslat nem tartalmaz globális kitekintést. A dokumentum nem szól arról, hogy

az úgynevezett BRICS, vagyis Brazília, Oroszország, India, Kína és a Dél-afrikai Köztársaság erősödésével kialakulóban van egy kétpólusú világrend, és Magyarországnak el kell döntenie, hogy hol fog elhelyezkedni ebben a világban.

Az unió jelenleg az amerikai globális vállalatok, pénzügyi szervezetek gyarmata, az unió vezető politikusai ezeket a vállalatokat szolgálják, és amíg az unió így működik, addig nincs jelentősége, hogy az Európai Parlament képviselőit a nemzeti parlamentek delegálják-e, hiszen ez egyelőre egy színjáték, amihez a tagállamok asszisztálnak.

Azt is mondta, az EU haldoklik, és Magyarország nem maradhat egy olyan unió tagja, amely magával akarja rántani a gazdasági leépülésbe, és ahol esetleg majd Ukrajna újjáépítését is az unió tagjainak kell finanszírozni.

Hozzátette: tíz éven belül Magyarország nettó befizetővé fog válni, tehát már gazdasági értelemben sem fogja megérni hogy az unióhoz tartozzon.

(Kiemelt kép: Toroczkai László a Mi Hazánk eredményváróján - Fotó - Palágyi Barbara / 168.hu)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.