Törékeny férfiassága miatt ölhetett különös kegyetlenséggel az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja

A lány kevésnek találta párja ágyban nyújtott teljesítményét. A férfi ezért kalapáccsal és ököllel is nekitámadt, párnával fojtogatta végül késsel nyakon szúrta a nőt a Blikk információi szerint, amelyet megerősített az angyalföldi gyilkosság gyanusítottjának ügyvédje is.

2023. augusztus 4., 20:49

Szerző:

A férfi és a 27 éves áldozat két hónapja voltak együtt. A férfinak egy ideje már nem volt se munkája, se pénze, ezért egyre több lett a konfliktus. Az RTL Hiradója úgy tudja, a bűntett reggelén is összevesztek.

Felmerült, hogy szakítanak. A nő szóvá tette, hogy nem olyan férfias, mint korábbi párja, ekkor támadhatott rá a gyanúsított. Az ágy mellett tartott, szögbeveréshez használt kalapáccsal többször bántalmazta, megverte, majd az RTL információi szerint, párnával fojtogatta, és késsel nyakon szúrta barátnőjét.

A férfi kihallgatásán bevallotta, hogy megölte párját a XIII. kerületi lakásában, ahonnan elmenekült, de amikor látta, hogy esik, még visszaugrott egy esernyőért. Elfogásáig egy római-parti romos épületben húzta meg magát

A férfi ügyvédje szerint védence azután robbanhatott, hogy a támadás előtti percekben barátnője megjegyzést tett rá. A becsmérlő kifejezések „kiválthatta azt a fajta indulatot, amiért védence ezt a borzasztó cselekményt elkövette” – közölte Somos Zoltán. Szerinte védence megtört a rácsok mögött, és bánja, hogy megölte barátnőjét.

A férfit erős felindultságból elkövetett emberölés miatt kellene felelősségre vonni, nem pedig különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt – tette hozzá.

(Kiemelt képünk: az angyalföldi gyilkosként ismert T. Róbert. Forrás: police.hu)

 

15:37

Papp László, Debrecen polgármestere nem ért egyet a kormány Versenyképes Járások programjának jelenlegi formájával, ami elvonná a településektől az iparűzési adó növekményét. A fideszes polgármester szerint a gazdag városoknak támogatni kell a szegényebb települések fejlődését, de ennek van egy egészséges határa.