A momentumos Tompos Márton felolvasta a 13 kirúgott tanár nevét a közmédiában

Szerda reggel az M1 élő adásában a Momentum rakcióvezető-helyettese, Tompos Márton kockás ingben és „Tanár nélkül nincs jövő!” feliratú pólóban ült be a stúdióba, a műsorban pedig felolvasta a 13, polgári engedetlenség miatt kirúgott tanár nevét.

2022. december 14., 12:49

Szerző:

Tompos Márton, a Momentum Mozgalom frakcióvezető-helyettese és szóvivője szerda reggel az M1 vendége volt, amelynek keretében felolvasta a 13, polgári engedetlenség miatt kirúgott tanár nevét.

Tompos a felsorolás mellett elmondta, hogy a tüntető tanároknak és diákoknak van kilenc pontja, amely szerint meg szeretnék reformálni az oktatást. Ebből négy pontot el is mondott. Hozzátette: a jelenlegi állapotok miatt Pintér Sándornak, valamint az egész kormánynak is le kellene mondania.

A politikus az erről szóló Facebook-posztjában kitért arra is, hogy szerinte addig nem állhatnak meg, amíg a tanárok és a diákok képviselőit meg nem hívják egy élő műsorba (az MTVA-ba, a szerk.).

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.