Többen megsérültek egy balesetben a 45-ös főúton Szentesnél

Többen megsérültek egy balesetben pénteken a 45-ös főúton Szentes közelében, az érintett útszakaszt lezárták.  

2022. május 20., 17:11

Szerző:

Négy autó ütközött össze a főút 37-es kilométerénél, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van érvényben – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A rendőrök a forgalmat Derekegyháza és Szegvár irányába terelik. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik kocsiba ketten beszorultak, a szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és feszítőhengerrel szabadították ki őket a roncsból.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu / Merész Márton)

Az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) is érvényben van a Molnál múlt pénteken bevezetett üzemanyagvásárlási korlátozás – válaszolta kérdésünkre a szolgálat. Az után kerestük meg az OMSZ-t, hogy Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő azt írta a Facebook-oldalán, az 50 literes tankolási limit kevés a nagy üzemanyagtartályú és sokat fogyasztó mentőkocsikhoz, a napi többszöri tankolás pedig lassíthatja az amúgy is hatékonysági problémákkal küzdő mentőszolgálatot.

Papírból készült szívószálat hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján csütörtökön közzétett felhívásban.