Hét kenu borult bele a Tisza-tóba, tömegesen mentették az embereket

Egy szolgálaton kívüli rendőr és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai mentették ki a bajba jutott embereket a Poroszlói medencéből.

2022. május 22., 13:30

Szerző:

Szombaton a viharos erejű szélmozgásban hét kenu összesen 27 emberrel, felnőttekkel és gyermekekkel borult fel Tisza-tó poroszlói medencéjénél, vagy sodródott a nádasba; a bajba jutottakat egy szolgálaton kívüli rendőr és a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai mentették ki –olvasható police.hu oldalon. 

Hat embert a szabadnapját töltő Gulácsi Zsigmond rendőr főtörzszászlós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatalának futár csoportvezetője saját lakóhajójával mentett ki, míg a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálatos kollégái – Csajbók Ferenc rendőr zászlós, a Kiskörei Rendőrőrs körzeti megbízottja vezetésével – 21 főt vitt biztonságos helyre, írják. 

(Kiemelt kép: police.hu)

A globális minimumadó bevezetése olyan nehézségekbe ütközik, amelyeken nem tudunk átlépni, mi az adócsökkentések kormánya vagyunk - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Madridban a közmédiának nyilatkozva.