Több mint 47 ezer cipősdobozt gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat rászoruló gyerekeknek

Több mint 47 ezer cipősdobozt gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat rászoruló gyermekeknek az idei Cipősdoboz akciójában – tájékoztatta a szeretetszolgálat az MTI-t csütörtökön.

2023. december 21., 20:47

Szerző:

A segélyszervezet 47 ezer 240 darab cipősdoboznyi ajándékot juttatott el elsősorban magyarországi gyermekotthonokba, óvodákba, iskolákba, de indult szállítmány a határon túlra is, köztük Kárpátaljára – olvasható a tájékoztatóban. A Cipősdoboz akcióban ebben az évben is lehetett online ajándékozni, és folytatódott a (L)átható Szeretet elnevezésű program, amely a látássérült gyerekeket célozta meg.

Az ajándékok mellett a baptista szociális intézményhálózat decemberben mintegy 34 millió forint értékben 4200 darab tartós élelmiszert tartalmazó csomagot adott át az ország különböző pontjain, valamint 450 rászoruló részére melegételt osztott a fővárosban – áll a közleményben.

(Kiemelt képünkön: Cipősdoboz akció. Fotó: Baptista Szeretetszolgálat Facebook oldala)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.