Tíz év után lemond a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója

Több mint tíz kórházvezetői év után április elsejével távozik Dr. Moizs Mariann PhD, a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatója.

2023. március 25., 06:19

Szerző:

Moizs 2006 és 2012 között volt a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház stratégiai főigazgató-helyettese, ezt követően 2012. december elsejétől már a főigazgatói posztot viselte, 2021-től volt megyei irányító intézményvezető – írja a 74nullanulla.hu.

Értesülésük szerint Dr. Moizs Mariann április elsejével távozik majd vezetői posztjáról, melyet maga jelentett be kollégáinak. Arról még nincs információ, hogy ki veszi át a helyét az intézmény élén.  

Tegnap 20:38

Kaposvárra hozza legnagyobb európai gyártóegységét a kínai Jiecang, a lineáris hidraulikus szerkezetek előállításával foglalkozó vállalat mintegy 25 milliárd forintos beruházásával 200 új munkahely jön létre a városban – közölte szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 

Tegnap 19:33

Az ukrajnai konfliktus valószínűleg nem fog lezárulni a 2024 második felében esedékes magyar EU-elnökség alatt – vélekedtek az  Európai Parlamentben szerdán bemutatandó, a magyarországi jogállamisággal kapcsolatos jelentés szerzői brüsszeli sajtótájékoztatójukon.