Titkolózik a Warner arról, hogy asszisztálnak-e a magyar ellenzék lejáratásához

Rövid választ adott a médiaóriás.

2022. január 20., 13:13

Szerző:

Az internetes hirdetések után már a fideszes plakátkampány részeként is belefuthatunk az utcán az Austin Powers filmsorozat által inspirált, ellenzéket lejárató kampányba. A Gyurcsány Ferencet Dr. Genyaként, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltet Kicsi Énként prezentáló „kortárs művészeti alkotást” azonban nem teljesen tiszta, hogyan használja kampánycélra a Fidesz, ugyanis a filmeket jegyző WarnerMedia szellemi tulajdonáról van szó. 

Az RTL felkereste a médiaóriást, hogy adott-e engedélyt a magyar kormánypártoknak arra, hogy az ő szellemi tulajdonukat használják. Miranda Higham, a Warner nemzetközi kommunikációs vezetője nemrég rövid, velős üzenetben reagált a kérdésre: 

„A WarnerMedia nem hajlandó kommentálni.”

(Kiemelt kép: Youtube)

2024. április 26., 11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.