06:50 - 09:00

JÖN: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Testével védte férjét a feleség, miközben fia haragosai karóval ütötték a földön

Egy karóval támadtak a férfira, miután nevelt fia védelmére kelt. Felesége önfeláldozásának köszönhetően csak könnyebben sérült.

2021. április 30., 11:04

Szerző:

Garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Salgótarjáni Járási Ügyészség azzal a 24 éves ludányhalászi férfival szemben, aki tavaly májusban a társaival összeverte a haragosa nevelőapját - írja az ügysészég

A férfi az ismeretlenül maradt társaival együtt karóval felfegyverkezve elment egy salgótarjáni haragosához. A fiatallal összeszólalkoztak, majd a kiabálást meghallva a fiú közelben élő nevelőapja a nevelt fia segítségére sietett. Az elkövető a nála lévő karóval kétszer fejen ütötte az odaérkező férfit, majd a verekedéshez csatlakozó társaival leteperte a földre.

A dulakodás hangjaira a családfő felesége is odarohant és a földön fekvő férjére feküdt, hogy a testével védje a további bántalmazástól. A férfi a felesége önfeláldozásának köszönhetően csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A Salgótarjáni Járási Ügyészség letöltendő börtönt kért az elkövetőre.

(Kiemelt kép: police.hu)