Egy terrorcselekménnyel vádolt férfi azt állítja, hogy 13 milliót nyúlt le Lázár János számlájáról

Terrorcselekmény elkövetésével és csalással vádolt F. József azt vallotta, hogy feltörte Lázár János bankszámláját és lenyúlta pénzzel. Lázár elmondása szerint ez nem igaz, a vádlott csak az ő nevével akart menőzni.

2022. június 4., 10:40

Szerző:

A terhelt a tárgyalóteremben széles mosollyal az arcán azt állította a Blikk munkatársának, hogy nem is keveset, hanem 13,1 millió forintot vett le évekkel korábban a banki adatok megszerzésével – írta a Blikk. Az esetet egy tanú is alátámasztotta a május 31-én tartott tárgyaláson.

A portál felkereste Lázár Jánost is az ügyben, aki szerint ilyen nem történt, ugyanis ha ilyen történt volna, azt észre veszi és a rendőrséghez fordul. „Hízelgő, hogy az illető az én nevemmel akart menőzni, de attól tartok, ez inkább minősíti az ő tájékozatlanságát, mint az én nagyságomat” – közölte Lázár. Szerinte nagyobb nevet is találhatott volna az illető, hiszen ő az elmúlt években „csak egy mezei képviselő” volt.

(Kiemelt képünk: Lázár János Hivatalos Facebook-oldala)

 

15:42

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.