Baleset: teljes útlezárás az M3-as autópályán

Két autó ütközött össze Hatvan térségében.

2021. augusztus 24., 07:22

Szerző:

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 56-os kilométerében, Hatvan térségében 2021. augusztus 24-én 6 óra 5 perc körül két jármű összeütközött, melynek következtében az egyik az oldalára borult, írja a police.hu

A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, továbbá a forgalmat a 32-es főúton át a 3-as főútra terelik, ahonnan a 21-es főúton keresztül lehet ismét felhajtani az autópályára.

 

(Kiemelt kép illusztráció: Baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Komárom magasságában, 2021. május 15-én. Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

07:56

Szinte valamennyi magyarországi vállalkozás rendelkezik a váratlan helyzetek kezelését segítő biztosítással – derül ki a Hungarikum Alkusz Cégcsoport felméréséből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.