Kisfia megölésével is fenyegetőzött a dunakeszi családirtó, az anya távoltartást akart

Mivel a 40 éves anya félt a volt párjától, fiával néhány hónapja Dunakeszire költöztek a nagymamához.

2021. szeptember 15., 09:30

Szerző:

Nemrég pisztolyt is vett és korábban kisfia megölésével is fenyegetőzött a férfi, aki vasárnap este kiirtotta családját Dunakeszin – közölte az RTL Híradó a meggyilkolt édesanya munkatársaira hivatkozva. Az 54 éves apa a volt élettársát, a 7 éves közös gyermeküket és a nő édesanyját lőtte le, ezután magával is végzett. 

Mivel a 40 éves anya félt a volt párjától, fiával néhány hónapja Dunakeszire költöztek a nagymamához, ugyanis a nő háza be volt kötve egy biztonsági céghez. A kisfiú vasárnap láthatáson volt az apjánál, aki miután visszavitte a gyereket, vadászpuskával végzett a családdal.

Mint a RTL közölte, a nő munkatársainak beszélt arról, hogy a volt párja fenyegeti őt és a családját. Az asszony a múlt héten járt ügyvédnél, hogy meg tudja, milyen jogi lehetőségei vannak, de már nem tudta beadni a távolságtartási kérelmet.

(Kiemelt képünk illusztráció: 168.hu | Dimény András)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.