TASZ: a pedofilokkal szembeni fellépés csak a nyitánya egy gyűlöletkampánynak

A szervezet szerint álságos és kártékony a kormány legújabb homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítését tiltó törvénymódosítója.

2021. június 11., 17:30

Szerző:

Szerintük az nem védelmezni gyermekeket csak tovább erősíti a hátrányos helyzetű csoportok megszégyenítését, megbélyegzését.

„A gyerekeket fenyegető szexuális ragadozókkal szembeni fellépés szükségessége vitán felül áll, sőt, indokoltnak tartjuk, hogy a kormány minden alkalmas eszközzel lépjen fel velük szemben.

Ám a pedofilokkal szembeni fellépés csak nyitánya annak a gyűlöletkampánynak, amit az LMBTQI-emberekkel szemben indít kormány.”

– írja a Társaság a Szabadságjogokért a Facebookon.

A terv része, hogy a gyerekeket megrontó pedofilokat lépésről lépésre mossa össze az LMBTQI emberekkel, pedig a gyerekek ellen elkövetett erőszakot még véletlenül sem szabad összekeverni azzal, amikor felnőtt emberek egymás iránti vonzalma a kölcsönös szereteten alapul.

Az egyesület felhívja a figyelmet a törvényjavaslat visszásságaira:

  • Megbélyegzés, kirekesztés, gyűlöletkeltés: a kormány maga is szakértője annak, hogyan fordítson szembe akár a saját barátaiddal,
  • De most olyan műsorba kezdett, amit egy nála is nagyobb mestertől nyúlt: az orosz propagandagépezettől.
  • A forgatókönyv lényege, hogy akár hallgatsz, akár beleártod magad, mindenképpen a kormány kottájából játszol. 
  • Az egyetlen fegyver az, ha már most lerántjuk a leplet a színfalak mögött álló bajkeverőkről, és világossá tesszük: nem veszünk részt a kormány gyűlöletszínházában.

„A kormányzat a pedofilellenes törvénycsomagban tudatosan és szándékosan összemos két különböző dolgot: egy mocskosat és egy tisztát, az erőszakot és a szeretetet, hogy az utóbbit besározza.”

 (Kiemelt képünk illusztráció: MTI / Balogh Zoltán)