Tarlós István szerint Scarlett Johansson szájába adták az ő szavait, és ez csúnya dolog volt

2019. október 8., 15:35

Szerző:

„Soha senki nem állított olyat a környezetemből, hogy támogatott volna engem a választáson” – mondta Tarlós István a Scarlett Johansson-féle botrányra reagálva kedden az Azonnalinak.

Azt írják, hogy Tarlós hétfőn interjút adott nekik, amiben már reagált a botrányra, ráadásul még azelőtt, hogy Scarlett Johansson közleménye megjelent volna a 24.hu-n. Ebben az interjúban azt mondta:

„A csúnya az itteni interpretációban az volt, hogy az ő szájába adták azt, amit én mondtam el. Holott ő csak gratulált hozzá.”

Tarlós azt nem tudja, hogy ki adta a színésznő szájába azokat a bizonyos szavakat, de amit a Bors megírt, arról tényleg beszélgettek. „Én például eldicsekedtem azzal, hogy három gyerekem és hat unokám van. Ehhez gratulált nekem, és mondta, hogy milyen jó, hogy ez így van. Erről jelent meg az újságban az, hogy dicsérte a kormány népesedési politikáját.”

Az Azonnali azt írja, a Tarlós Istvánnal készült interjújuk hamarosan olvasható lesz. 

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.