Szlovákiában kóborolt az eltűnt maglódi vállalkozó vizslája, a férfi terepjárója is megvan, de őt magát nem találják

2019. május 17., 10:55

Szerző:

Szlovákiában találták meg annak a maglódi vállalkozónak a kutyáját, aki egy hete tűnt el a Pest megyei Maglódról - értesült a Bors. Az 50 éves, luxuskocsik felújításával foglalkozó Pintér Gyulának május 10-én, a magyar vizslájával együtt veszett nyoma.

A Bors úgy tudja, a kutyára a határtól negyven kilométerre, a 33 ezer lakosú Léva környékén, két település között bóklászva találtak rá a helyiek, akik az észak-magyarországi állatmentő alapítványhoz fordultak segítségért. A kutyát úgy tudták azonosítani, hogy egy magyar chip volt benne, amiben fel volt tüntetve Pintér Gyula telefonszáma és maglódi címe. A mobil azonban folyamatosan kisípolt.

A lapnak a férfi testvére elmondta: a műhely kamerafelvételén annyi látszik, hogy Pintér Gyula a kutyájával együtt indult el péntek délután fekete Hummerjével.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön még eltűnésként kezelte az ügyet, bűncselekmény gyanúja tegnapig nem merült fel, de a 168 Óra kérdésére ma azt válaszolták: „A Monori Rendőrkapitányság az ügyben személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.” A szlovák hatóságokkal már felvették a kapcsolatot. 

Igen különös, hogy a férfi Hummerjét megtalálták, mert a család már visszakapta. Azt azonban nem árulhatják el, hogyan kapták vissza a terepjárót.

Pintér Gyula körülbelül 170–175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnése előtt viselt ruházata: fekete színű szövetpóló, amin Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrág.

A luxusautók felújításával foglalkozó, egyedül élő férfinak a Blikk szerint akadtak irigyei, de nem fenyegették, és rosszakarói sem voltak. 

 

2024. május 25., 11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

2024. május 25., 07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.