Visszatért Szijjártó Péter, és a baloldalt ekézve tett nagy bejelentést

Két nap után jelentkezett. 

2021. augusztus 23., 09:19

Szerző:

A magyar külügyminiszter két nap csend után újra posztolt a közösségi oldalán. Szijjártó Péter hétfői Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a WHO főigazgatójával találkozott. A külügyminiszter néhány képpel tarkítva azt is elárulta, Tedros Adhanom a koronavírus-járvány kitörése óta először Magyarországra látogatott el.

A külügyminiszter nosztalgikusan mesélte el, hogy a főigazgatóval való ismertsége egészen közös külügyminiszteri időszakukra nyúlik vissza. Tedros Adhamon ugyanis 2012 és 2016 között Etiópia külügyért felelt. „A WHO főigazgatójaként hozzánk látogat el először a válság kirobbanása óta. Nála dolgoznak a világ legjobb járványügyi szakértői, akik egyértelműen azt mondják, hogy az oltás jelenti az igazi védelmet a koronavírussal szemben. Velük vitatkozik az oltásellenes baloldali ellenzék” – írta posztjában Szijjártó Péter. 

(Kiemelt kép: Szijjártó Péter Facebook-oldala)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Tegnap 17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.