Szijjártó is a templomból jön

Az adventi időszak végére lassan a teljes Orbán-kormány vallásos transzba esik. 

2022. december 16., 07:34

Szerző:

„A Dél-Indiából származó plébános úgy prédikál magyarul, mintha ez lenne az anyanyelve, a kántor úgy énekel, mintha egy angyal hangját hallanánk, s lámpák helyett csak mécsesek világítanak. Igazi adventi élmény”, számolt be élményeiről közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Mivel a külgazdasági és külügyminiszter elég gyakori vendége a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek, a közelben kellett találnia a hajnali miséhez egy számára megfelelő templomot. „Így bukkantam rá tavaly a szemeretelepi plébániára, s idén is többször voltam itt, mert nagyszerű élményben van itt mindig részem”, írja Szijjártó. A kérdés már csak az, hogy a szemeretelepi plébániából távozva Szijjártó válaszolna-e újságírói kérdésre vagy csak egyszerűen annyit mondana, hogy „Ember, most jövök a templomból!”

(Fotó: Orbán Viktor Facebook)

 

 

Tegnap 15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.