Szexuális bűncselekmény miatt került börtönbe

A vele egy ágyban alvó kiskorú nevelt lányát zaklatta a tarnazsadányi férfi, négy kiskorú gyermeküket pedig súlyosan elhanyagolták a feleségével együtt.

2021. május 20., 07:56

Szerző:

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyámhatósági jelzés alapján szexuális erőszak bűntett elkövetése miatt indított eljárást egy tarnazsadányi férfi ellen, mert a gyanú szerint tt több alkalommal szexuális cselekményre kényszerítette a vele egy ágyban alvó 13 éves nevelt lányát.

Az is kiderült, hogy a 31 éves apa és 32 éves élettársa az elmúlt három évben nem gondoskodtak megfelelően négy kiskorú gyermekükről, így ellenük kiskorú veszélyeztetés bűncselekmény miatt is eljárás indult.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen elfogták a párt 2021. május 18-án  tarnazsadányi otthonukban.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.