Szétverte egy győri hotel berendezését egy nő, miután felmondtak neki

Ablakokat tört, számítógépet söpört le az asztalról akár két évet is kaphat.

2021. május 10., 09:47

Szerző:

227.570 forint kárt okozott a dühöngő nő a hotelnek, amiért az megszüntette munkaviszonyát - olvasható az Ügyészség honlapján.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 43 éves terhelt munkaviszonyát megszüntette a munkáltatója, egy győri hotel. Emiatt a nő egy kora reggeli időpontban megjelent - az úgynevezett buborék szállodaként működő épületben, ahova csak előre regisztráltak léphettek be negatív vírusteszttel - és rongálni kezdett a hotelben. A szálloda éppen egy sportesemény résztvevőinek biztosított szállást.

A hotelnél a vádlott először rugdosni kezdte a főbejáratot, majd eltorlaszolta a hátsó ajtó, ezt követően pedig betört hét nyílászárót, köztük a gazdasági bejáratét. Ezen át bejutva az épületben feldöntött berendezési tárgyakat, a földre söpört egy számítógépmonitort és egy billentyűzetet. Összesen 227.570 forint kárt okozott.

A hanghatásokra felriadtak a vendégek, a szálloda egyik szárnyának recepciósa a másik szárnyban lévő recepcióshoz menekült, a biztonsági szolgálatot megerősítették. A vádlott ellen az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat. Vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

(Kiemelt kép: ugyeszseg.hu)

Az Alkotmánybíróság elutasította az önkormányzat panaszát, miután a kormány kiemelt beruházásnak minősítette a part egyes részeit és az ott építendő hatalmas monstrumokat. Valami eredményt azért elértek.