Szerdán ismét kormányinfó, fontos bejelentések jöhetnek

Járványhelyzetről is szó lesz.

2021. szeptember 28., 14:43

Szerző:

A szerdai nap ismét sűrű lesz, kormányinfót tart Magyarország kormánya, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan újságírói kérdésekre is fognak válaszolni.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tette ki Facebook-oldalára, hogy szerda délelőtt ismét kormányinfót tartanak 10 óra 30 perctől Gulyás Gergely miniszterrel közösen. Valószínűleg az aktuális járványhelyzetről is szó fog esni, illetve egyéb más fontos témákat is érintenek, és nem kizárt, hogy fontos bejelentések is lesznek.

(Kiemelt kép: Kiemelt kép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 24-én. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.