Soros-maszkban ijesztegették a fideszes polgármestereket, kihajították a Momentum aktivistáit a konferenciáról

2018. január 12., 16:24

Szerző:

Ma tartották a Bálnában a „Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben” című rendezvényt, amelyet Kaposvár fideszes polgármestere, Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hívott össze. Berg Dánielt, a Momentum kaposvári jelöltjét a biztonságiak lökdösődve kísérték ki a rendezvényről – írja a 24.hu.

A Momentum aktivistái Soros-maszkban ijesztgették a résztvevőket az előtérben. Ezt látva a biztonsági személyzettől Papp Erika, az MJVSZ főtitkára megkérdezte, „Uraim, hol vannak?”, amire a biztonsági személyzet egyik tagja megnyugtatta, hogy „Itt vagyunk”, majd akcióba léptek. Némi szájkarate után Berg Dánielt a mozgólépcsőig rángatták és levitték, a kamerát kitakarták. Akinek karszalagja volt, arról letépték.

A biztonságiak arra hivatkozva dobták ki az aktivistákat, hogy nem regisztráltak, a konferencia pedig zártkörű rendezvény volt, aminek azonban ellentmond, hogy az MJVSZ honlapján sehol nem jelezték, hogy regisztrálni kell. Az esemény adatain kívül a honlapon csak az szerepel, hogy minden érdeklődőt szeretettel várnak. Egy biztonsági őr ennek ellenére azt mondta, hogy Berg Dániel olvasta rosszul a honlapot.

A konferencia hátteréről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.