Schobert Norbi a kövérség elfogadását a véres köpethez hasonlította

„Gondoljunk úgy a saját hájunkra, mint egy rohadt véres köpetre” – mondta a fitneszguru, aki szerint ha valaki elfogadja a kövérséget és azt hirdeti is, az olyan, mintha tbc-fertőzöttek véres köpetét lájkolnánk a közösségi oldalon. 

2021. június 1., 10:56

Szerző:

A „csimpánzcsöcsözés” után itt az újabb odamondás egyenesen Schobert Norbitól. Az OzoneTV Észak-Dél című adásában kapott újra lehetőséget, hogy megosszon néhány igen értékes gondolatot az egészséges életmódról, de ehelyett inkább ismét kiverte a biztosítékot. Az interjú elején egyébként ki is emelte, hogy „tartogatott valamit mára”.

„Ha sokan szenvednek tuberkulózisban és nem hajlandóak ellene tenni orvosilag és sokan elkezdenek véreset köpni és elkezdik posztolni Instagramon a véres köpetes zsebkendőket és egyre több lájkot kap, aki nagyobb véresebb köpetet tud köpni és akkor beszéljünk elfogadásról. És ha beszólsz, hogy ne köpjél már véreset, az meg body shaming. Na, ugyanez a kövérség elfogadása. A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet. Nem a kövérség undorító, az egy betegség – mondta Schobert.

Sorait azzal zárta, hogy

„minden egyes kövér ember a magyar társadalomból annyit vesz ki a nagy közös költségvetésből, elmondom neked, hogy az SMA-s gyerekek nem kapnak miattuk injekciót”. 

A videót ITT lehet keresni. 

(Kiemelt kép: MTI | Mónus Márton)

15:38

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.