Schiffer a választásokról: ennyien utálták a moslékot

A politikától visszavonult ügyvéd szerint szimplán alkalmatlannak találták a szavazók az ellenzéket. 

2022. április 8., 10:25

Szerző:

„A Fidesz szavazótáborában rengeteg olyan választópolgár van, akik igencsak nem kritikátlanok a kormányzás minőségével, főleg nem a kormánypropagandával” – mondta az LMP alapítója, korábbi országgyűlési képviselő az InfoRádió Aréna című műsorában.

Schiffer András a választásokat elemezve a műsorban elmondta:

„Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot”.

„A Fidesz közel hárommillió, de lehet, hogy most már hárommillió szavazója között nagyon sokan vannak, akiknek egyébként tele van a hócipőjük Orbán kormányzási stílusával. Tele van a cipőjük ezzel a felhalmozó kapitalizmussal, egy csomó olyan ember van, akinek millió problémája van a kormánnyal, millió érvet fel tud sorolni arra, hogy miért kéne elzavarni Orbán Viktort, hogy lehetőleg vissza se térjen. Egyetlen érvet nem tud mondani, hogy miért kéne ezt az ellenzéket a kormányrúdhoz segíteni”, értékelte a helyzetet a visszavonult politikus. 

(Kiemelt kép: Schiffer András ügyvéd, politikus, az LMP alapítója interjút ad Budapesten, 2021. október 19-én. Fotó: Karancsi Rudolf)

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.