Schiffer a választásokról: ennyien utálták a moslékot

A politikától visszavonult ügyvéd szerint szimplán alkalmatlannak találták a szavazók az ellenzéket. 

2022. április 8., 10:25

Szerző:

„A Fidesz szavazótáborában rengeteg olyan választópolgár van, akik igencsak nem kritikátlanok a kormányzás minőségével, főleg nem a kormánypropagandával” – mondta az LMP alapítója, korábbi országgyűlési képviselő az InfoRádió Aréna című műsorában.

Schiffer András a választásokat elemezve a műsorban elmondta:

„Nem kétharmadnyian szeretik a narancsot, hanem ilyen sokan utálták a moslékot”.

„A Fidesz közel hárommillió, de lehet, hogy most már hárommillió szavazója között nagyon sokan vannak, akiknek egyébként tele van a hócipőjük Orbán kormányzási stílusával. Tele van a cipőjük ezzel a felhalmozó kapitalizmussal, egy csomó olyan ember van, akinek millió problémája van a kormánnyal, millió érvet fel tud sorolni arra, hogy miért kéne elzavarni Orbán Viktort, hogy lehetőleg vissza se térjen. Egyetlen érvet nem tud mondani, hogy miért kéne ezt az ellenzéket a kormányrúdhoz segíteni”, értékelte a helyzetet a visszavonult politikus. 

(Kiemelt kép: Schiffer András ügyvéd, politikus, az LMP alapítója interjút ad Budapesten, 2021. október 19-én. Fotó: Karancsi Rudolf)

 

 

2022. augusztus 13., 21:06

A Független Benzinkutak Szövetségének az elnöke azt mondta, hogyha megkapják az államtól az elmaradt támogatást, akkor újraértékelik a helyzetet, és akár el is állhatnak a kétnapos üzemszünettől.

2022. augusztus 13., 18:55

Üzenetnek és példának nevezte minden nyugati és keleti népnek a Kurultajt az Országgyűlés elnöke szombaton Bugacon, a rendezvény megnyitóján. Kövér László emellett hevesen ostorozta a nyugati világ „szellemi bérgyilkosait”, akik meg akarnak másokat fosztani hagyományaiktól és hitüktől.