Sajtótájékoztatón jelentették be Gyulán, hogy egy óvoda új bejárati ajtót kapott

2019. március 7., 16:16

Szerző:

Új bejárati ajtót kapott a gyulai Ewoldt Elíz óvoda. A Gyulai Hírlap beszámolója szerint az esemény jelentőségét ma sajtótájékoztatóval is növelték.

A 350 ezer forintos fejlesztésről beszélt Mittag Mónika fideszes önkormányzati képviselő, Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője és Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető.

Mittag Mónika elmondta, hogy a beruházás a körzeti képviselői keretből valósult meg.

– Ewoldt Elíz születésének 160. évfordulójára készülve gondoltuk úgy, hogy az óvoda külseje is megújulhatna, hiszen a belső térben már többször történtek felújítások – fejtette ki a képviselő.

Becseiné Lock Gabriella arról beszélt, hogy a kis fejlesztéseknek is nagyon örülnek, hiszen lépésről lépésre is fejlődhet egy-egy intézmény.

Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető pedig kiemelte, az új bejárati ajtó esztétikusabb, hőszigetelt, és a legújabb elvárásoknak is megfelel.

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.